LEVERANS & FRAKT

FRAKT
Fri frakt inom Sverige för beställningar över 599 SEK.

Fraktkostnad inom Sverige:
49 SEK.

Övriga EU:
120 SEK


Alla beställningar skickas från vårt lager i Stockholm och skickas inom 1-3 arbetsdagar efter mottagen beställning. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar efter att din beställning har skickats (i Sverige). Resten av EU 2-7 arbetsdagar. Meddela oss om du inte har fått ditt paket inom 14 dagar,


RETURER
Inte helt nöjd? No worries, du är välkommen att returnera en oöppnad vara inom 14 dagar från mottagningsdatumet. Men innan du skickar tillbaka det till oss, vänligen skicka oss ett e-postmeddelande till info@grwyou.com med ditt ordernummer och anledning. Du betalar fraktkostnaden till vårt lager. När vi har tagit emot produkten får du tillbaka din betalning till ditt konto.

Observera att det inte finns några återbetalningar på onlinekurser och digitala produkter. När betalningen har gått igenom och du har tillgång till materialet anses returrätten förbrukad.


Varje vara hanteras med kärlek och kontrolleras innan den paketeras. Men ibland kan föremål skadas under transporten. Om detta inträffade är kunden skyldig att informera GRWyou inom 14 dagar.


PAKET SOM INTE HÄMTAS UT
Outlösta paket debiteras 400 SEK för att täcka returavgiften och våra hanteringskostnader. Det är kundens ansvar att säkerställa att informationen som tillhandahålls oss är korrekt.